Duminică, 18 octombrie, pentru organizarea concursului ciclist „Prima Bicicletă”, în intervalul orar 10:00 – 13:00, se va restricționa circulația rutieră pe traseul: municipiul  Călărași: strada General Constantin Ștefănescu (Aldis) – Drumul Naţional 3B, de la kilometrul 3+000 la kilometrul 0+000, și retur.

 

Rutele ocolitoare propuse

 

Conducătorii auto care vor să ajungă din municipiul Călărași spre zona de traversare a Dunării (Chiciu, Ostrov – Constanța, Silistra – Bulgaria) vor folosi ruta: Prelungirea București – Drumul Naţional 3D/Siderca/Piscicola – Drumul Naţional 3.

Conducătorii auto care vor să ajungă din zona Chiciu în municipiul Călărași sau autostrada A2 vor folosi ruta Drumul Naţional 3 – prima ieșire din sensul giratoriu de la kilometrul 122+500, Drumul Naţional 3D – Siderca – municipiul Călărași.

Polițiștii vor dispune măsuri de fluidizare a circulației rutiere și de prevenire a accidentelor și solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă și să respecte indicațiile și dispozițiile  polițiștilor rutieri aflați în trafic, în zonele de deviere a circulației rutiere spre rutele ocolitoare.