Clubul „Liderii Mileniului Trei” (LMT) recrutează elevi călărășeni.

„Dacă ai dorința de dezvoltare, simți nevoia exteriorizării creativității și a lucrului în echipă și crezi că ești posesorul ‘elementului Z’, te afli doar la un click distanță de a-ți schimba experiența de licean. Completează formularul pe pagina de facebook Clubul Liderii Mileniului Trei Călăraşi până la data de 17 noiembrie 2019”, susţin reprezentanţii Clubului LMT.

„Liderii Mileniului Trei” este un program educațional în Arta de a Conduce, desfășurat cu acordul Ministerului Educației și în parteneriat cu British Council. Valorile asumate, pe care le cultivă sunt: integritatea, performanța, onestitatea, încrederea, curajul acțiunii civice.

Clubul „Liderii Mileniului Trei” sprijină dezvoltarea personală şi profesională a unei noi generații de lideri în România, capabilă să își asume și să declanșeze schimbarea prin curajul acțiunii civice. Programul educațional LMT a fost găzduit până acum de peste 200 de licee și școli generale. Peste 12.000 de cursanți au absolvit până acum modulele programului educațional „Liderii Mileniului Trei”.   Programul educațional LMT oferă elevilor și profesorilor oportunități de dezvoltare profesională la modul cel mai real cu putință: voluntariat – promovați programul în școli, joburi – activați ca traineri și traineri asistenți LMT, networking – cunoașteți coechipieri și legați prietenii în toată țara.