În data de 14 septembrie 2020, la Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” din Călărași va avea loc lansarea volumului „Pourquoi moi?”, scris de comisarul șef în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași, Anghel Stoica, sub pseudonimul Alin-Doru Pavel. Acesta nu este la prima carte scrisă, având mai multe lucrări publicate la Editura Universul Juridic, printre care „La granița cu lumea interlopă”, „Migrația ilegală la confluența cu traficul de persoane” etc.

„‘Pourquoi moi?’ continuă în același stil al volumelor publicate anterior, mărturisirea unui om al legii care, pe lângă consemnarea unui lung șir de evenimente pe care le-a trăit recent, oferă o perspectivă nouă asupra vieții, în care informația, intuiția si discernământul pot conduce la evitarea sau la preîntâmpinarea unor astfel de evenimente nedorite”, se au transmis reprezentanţii bibliotecii.

Lansarea va avea loc pe 14 septembrie, începând cu ora 14:00, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene „Alexandru Odobescu” din Călărași, unde autorul va fi prezent și va împărtăși din experiențele care l-au marcat.