În data de 30 aprilie 2020, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, comisarul-șef de poliție Marian Iorga a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, până la încetarea situației care a condus la vacantarea temporară a postului. Comisarul-șef de poliție Marian Iorga a deținut până în prezent funcția de inspector șef al IPJ Călăraşi.

Marian Iorga a fost, în perioada septembrie 2014 – martie 2019, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, ulterior a plecat, în luna martie 2019, pe funcția de director al Oficiului Național de Protecție a Martorilor, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. În locul său, în data de 8 martie 2019, adjunctul șefului inspectoratului, comisar-şef de poliţie Petronel Dumitrașcu, a fost numit inspector şef al IPJ Călăraşi.

În luna august 2019, Marian Iorga a revenit la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, iar Petronel Dumitrașcu a revenit pe funcția de adjunct al șefului IPJ Călăraşi.