Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România (AMR) a avut luni, 5 februarie, prima întâlnire pe anul în curs, întrevedere unde primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, a fost prezent pentru a puncta, împreună cu colegii primari de municipii, activitățile AMR pentru 2018.

Dezbaterile s-au axat pe îmbunătățirea cadrului legislativ pe mai multe segmente, cel mai important fiind cel al achizițiilor publice care trebuie corelate cu legile europene, dar si vizavi de noile măsuri fiscale care afectează bugetele primăriilor, implicit și proiectele noi sau cele aflate în derulare.

„Nu bifez aici numai proiectele, sunt şi alte activităţi pe care noi trebuie să le desfăşurăm, dar cu fonduri mai mici. Avem garanţia din partea ministrului Finanțelor ca la rectificarea bugetară care va avea loc în luna iunie-iulie să fie una pozitivă pentru Primăria Călărași”, a precizat primarul Daniel Drăgulin.

În şedinţa de Comitet Director s-au stabilit şi activităţile Asociației Municipiilor din România pentru anul 2018, vizitele de lucru ce vor avea loc şi s-au făcut propuneri pentru Adunarea Generală a AMR din 2018.