Consilierii județeni au aprobat, la finele săptămânii trecute,  trecerea Complexului Sportiv „Dunărea” din administrarea municipală în cea a Consiliului Județean (CJ) Călărași cu scopul demarării unor lucrări ce vizează reabilitarea, extinderea și modernizarea întregii baze sportive.

Complexul, situat pe bulevardul Republicii, este format din terenuri și construcții după cum urmează: suprafață teren central – 24.162 de metri pătraţi, suprafață teren – 8.986 de metri pătraţi, suprafață teren – 3.501 de metri pătraţi şi suprafață spațiu administrativ, alei, teren – 21.027 de metri pătraţi.

Primele lucrări care vor demara în cadrul bazei sportive vor fi cele de amenajare a nocturnei și cele de încălzire a gazonului. “Suntem pe primul loc în Liga a II-a, avem rezultate notabile în fotbalul local. Este nevoie de o amenajare corespunzătoare a Complexului Sportiv ‘Dunărea’ întrucât vor urma să se desfăşoare meciuri la nivelul Ligii I”, a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.