Având în vedere contextul epidemiologic actual, concertul formaţiei Direcţia 5 la Călăraşi, ce trebuia să aibă loc pe 17 martie, s-a amânat, fiind reprogramat ulterior în data de 20 mai 2020.

Biletele cumpărate pentru acest eveniment rămân valabile. În cazul în care concertul se va anula, persoanele interesate vor fi informate în timp util. De menţionat că la momentul actual mai sunt disponibile doar şase bilete, la Categoria 2, la preţul de 100 de lei. Biletele și programul turneului sunt disponibile pe www.iabilet.ro.

Evenimentul face parte din turneul trupei „Povestea noastră – 30 de ani”. Concertul va fi susţinut la sala „Barbu Știrbei” a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie (CJCC) Călărași, începând cu ora 19:30.

„Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.  Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: ‘Povestea noastră’. În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele nou-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5”, este mesajul postat pe site-ul CJCC Călărași.