Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depus în penitenciar trei persoane condamnate la închisoare.

 

La data de 31 ianuarie a.c., poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unei tinere în vârstă de 23 de ani, din oraşul Budești, județul Călăraşi. Tânăra, condamnată la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat a fost depusă în penitenciar.

La data de 1 februarie a.c., poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din satul Răzvani, orașul Lehliu Gară, judeţul Călăraşi. Bărbatul, condamnat de instanță la şapte ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de consituire a unui grup infracțional și înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, a fost depus în penitenciar.

La data de 1 februarie a.c., poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat în vârstă de 60 de ani, din satul Răzvani, orașul Lehliu Gară,  judeţul Călăraşi. Bărbatul condamnat de instanță la doi ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune a fost depus în penitenciar.