„Behind the success” este al doilea proiect din perioada de probă, din cadrul Clubului Liderii Mileniului Trei, care s-a desfășurat în data de 11 ianuarie 2020, la Muzeul Municipal Călărași. În cadrul acestei conferințe, speakerii au împartășit experiențele lor în domeniul afacerilor dar și câteva informații interesante legate de crearea unui business.

Prima parte a pus accent mai mult asupra antreprenoriatului, iar speakerul Mirel Vişan a detaliat calitățile pe care ar trebui să le aibă un antreprenor.

A doua jumătate a conferinței s-a axat pe provocările pe care o afacere le întâmpină, iar Ioan Gheorghe a prezentat câteva exemple de afaceri pentru a-i motiva pe viitorii tineri antreprenori. Proiectul a fost realizat de Lia Gabriela, Nicoleta Simion, Mihnea Tudone și Bianca Dima, sub îndrumarea mentorilor Alexandra Matei și Isabela Ene, cu scopul de a-i ajuta pe tineri să își dezvolte IQ-ul financiar.

De asemenea și primul proiect din perioada de probă, „Refresh your feelings”, a fost un succes. Acesta s-a desfășurat tot la Muzeul Municipal Călărași, în data de 10 ianuarie 2020. Speakerii Tincuţa Strava și Cosmin Meleacă le-au vorbit invitaților despre importanța balanței dintre activitățile extrașcolare și timpul personal, un lucru dificil de atins în această perioadă a adolescenței. Proiectul a fost organizat de Maria Lazăr, Maria Mihăiţă, Emanuela Iuliana, Adda Stoian și Camelia Andreea, cu ajutorul și supravegherea mentorilor Vlad Crețu și Mihaela Stoian.