Miercuri, 20 iunie, la cabinetul președintelui Consiliului Județean (CJ) Călărași, Vasile Iliuță, s-a întrunit Consiliul Director al AFC Dunărea. Au fost dezbătute probleme ce țin de investitiile care sunt realizate de către CJ Călăraşi la Stadionul Central „Ion Comșa”, dar și subiecte referitoare la modul de lucru, decizii tehnice și administrative.

Debutul de sezon pentru Liga I trebuie să îi găsească pe reprezentanţii clubului pregătiți, așa că au fost făcute propuneri pentru constituirea unor grupuri de lucru care vor avea misiunea de a verifica lucrările de reabilitare a bazei sportive și finalizarea la timp a întregii investiții.

Consilierii judeţeni s-au întrunit, tot miercuri, în şedinţă extraordinară de îndată pentru votarea unei noi rectificări bugetare. Astfel, pentru a putea demara acţiunea de participare a Dunării Călăraşi în cadrul Ligii I de fotbal, s-a impus majorarea fondului alocat acestei formaţii cu suma de 350 de mii de lei, prin diminuarea creditelor aprobate pentru echipa de handbal. De asemenea, a fost aprobat amendamentul potrivit căruia suma de 150.000 de lei a fost relocată de la finanţarea Asociaţiilor Modelu, Borcea şi Olteniţa pentru plata salariilor angajaţilor AFC Dunărea Călăraşi.

Preşedintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a precizat că cele trei asociaţii sportive din Modelu, Borcea şi Olteniţa vor primi finanţare la următoarea rectificare bugetară.