Zilnic, polițiștii rutieri desfășoară acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna  Grădiștea, județul Călărași, în timp ce  conducea autoturismul marca Peugeot, pe DN31 în localitatea Cunești, județul Călărași, având autorizația de circulație provizorie expirată.

Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

În ziua de 22. Aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au oprit pe șoseaua Portului, din Oltenița, județul Călărași, un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul București.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule,

Autovehiculul i-a fost încredințat de către concubină, aceasta cunoscând faptul că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere si încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.