Agenția Regională Sud Muntenia va organiza astăzi, 28 ianuarie, începând cu ora 11:00, în sala de conferințe a Muzeului Județean Argeș din Pitești, (intrarea din bulevardul Eroilor), întâlnirea destinată Grupului Tematic Regional cu privire la competitivitate, specializare inteligentă și digitalizare.
Evenimentul are ca scop actualizarea Planului de Dezvoltare Regională 2021 – 2027 (PDR), document elaborat într-un cadru partenerial larg, reunind reprezentanți ai grupurilor de parteneriat local, ai mediului academic și de afaceri, ai sindicatelor, ONG-urilor, precum și ai instituțiilor relevante.
PDR Sud Muntenia reprezintă principalul document de planificare şi programare la nivel regional ce stabilește direcțiile strategice, prioritățile de dezvoltare precum şi mecanismele de finanţare pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare asumate. ADR menționează că locația inițială a evenimentului, sala de ședințe a Consiliului Județean Argeș, a fost înlocuită cu sala de conferințe a Muzeului Județean Argeș, din Pitești.