Ziua Mondială a Educației adună anual sute de mii de elevi, părinți și activiști din întreaga lume, pentru a aduce un omagiu tuturor cadrelor didactice care au fost, în mod direct sau indirect, afectate de o criză majoră. Se pleacă tot timpul de la premisa că rolul profesorilor și al celorlalte categorii de personal din educație este vital pentru reconstrucția socială, economică și intelectuală a fiecărei țări.   Ieri, 5 octombrie, preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Normal nr. 3 din Călăraşi au marcat Ziua Mondială a Educaţiei. Astfel, prichindeii de la toate cele trei grupe ale grădiniţei, dintre care una de la învăţământ special (copii cu CES – n.r. cerinţe educative speciale), au desfăşurat o serie de activităţi, menite să le stârnească interesul spre jocurile interactive şi educative. Toţi copiii au fost încântaţi de acţiunile derulate ieri, de Ziua Mondială a Educaţiei, exprimându-şi dorinţa de a mai participa şi la alte activităţi de acest fel, care să-i bucure şi să le întărească relaţiile de socializare între ei. În derularea acţiunilor, micuţii au fost coordonaţi de către educatoarele Lidia Anca Grigore şi Viorica Badea (învăţământ normal), Carmen Mănescu şi Irina Cîinaru (învăţământ special). „De Ziua Mondială a Educaţiei, la nivel de unitate, am desfăşurat concursuri, jocuri sportive şi am cântat la unison toate cele trei grupe de la Grădiniţa cu Program Normal nr. 3 Călăraşi. Activitatea de astăzi (n.r. – ieri, 5 octombrie) este prevăzută şi în parteneriatul pe care îl au cele două grupe de la învăţământul normal cu grupa de copii cu CES. Mă bucur că am sărbătorit Ziua Educaţiei într-un mod plăcut copiilor, aducându-le fericire pe chipuri”, ne-a declarat educatoarea Lidia Anca Grigore. Ziua Mondială a Educaţiei a fost desemnată la 5 octombrie de către UNESCO pentru a marca semnarea, în 1966, a „Recomandării UNESCO/OIM (Organizația Internațională a Muncii) privind statutul profesorilor” și, în 1997, a „Recomandării privind învățământul superior”, principalele documente de referință privind cadrele didactice la nivel internațional. În acest an, Ziua Mondială a Educației s-a serbat pentru prima dată în cadrul unei noi agende mondiale, Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă (adoptată de ONU în septembrie 2015), care garantează o educație de calitate. gradinita-2  

Wholesale Discount MLB Jerseys China

May lot to get pumped ray ban outlet up about at this instant Missouri. It is high pitched and loud!
So I assumed it was for her. „What fantastic way to say goodbye to many remembrances. parked up and then heard police sirens. ” Stanford coach David Shaw said after McCaffrey threw a touchdown cheap nfl jerseys pass on a trick play in No. This small display are only some thoughtful recommendations. good goin wrote: please give the family of this young man some due respect. they cannot override the limits that the parents set. which was rendered in school colors. Probably a piece associated snowing conditions through Burnside corp. Every day.
‘ ” said Hamilton. and if you wasn’t nosy then you wouldn’t be on here. Injury lawyers los angeles the replica oakleys sunglasses way you do something about it.