Chiar dacă a trecut perioada sărbătorilor, Filiala Călăraşi a Crucii Roşii Române continuă şirul acţiunilor care aduc zâmbete şi bucurie în suflet copiilor din judeţ, dar şi din municipiul nostru. Astfel, la finele săptămânii trecute, directoarea Crucii Roşii Călăraşi, Aura Giurcă, a oferit din partea firmei Sanofi ghiozdane, rechizite şi dulciuri elevilor din cadrul Şcolilor Gimnaziale nr. 6 şi nr. 9, precum şi celor de la Şcoala Gimnazială nr. 2 Modelu.

“Credeți că Moș Crăciun nu vine decât în decembrie? Total greșit! Moș Crăciun a adus daruri pentru 84 de copii de la Şcoala Gimnazială nr. 6, Şcoala Gimnazială nr. 9 și Şcoala Gimnazială nr. 2 Modelu. Aceștia au primit ghiozdane, rechizite, dulciuri de la firma de produse farmaceutice Sanofi! Prin intermediul Moșului, logic !

Mulțumim copiilor din centrele E.G.A.L., patronate de Crucea Roşie Română, pentru felicitările făcute, pentru încurajări și pentru gândurile bune! Și noi vă transmitem același lucru și suntem alături de voi!  Mulțumesc Primăria Municipiului Călărași pentru că ne-a oferit sprijini cu spațiul pentru festivitate”, a menţionat Aura Giurcă, directoarea Filialei Călăraşi a Crucii Roşii Române.