În pragul vacanței de vară, peste 50 de copii din Parohia Independența din Protopopiatul Călărași, care participă la orele de cateheză, și-au dorit să fie alături de parohie la acțiunile pe care le-au desfășurat în această perioadă. Toate aceste lucruri frumoase au fost posibile pentru că au fost alături pe directorul  Școlii Gimnaziale „George Vâlsan” din comuna Independența și de mai multe cadre didactice, care se bucură când văd că pun în practică ceea ce îi învață în cadrul orei de religie și orelor de cateheză.

Dintre acțiunile cele mai importante se numără vizita de la Centru de Seniori din Ciocănești unde copiii au dorit să aducă un zâmbet și să ofere pachete cu alimente și dulciuri din partea lor și a familiilor lor, dar și a învățătoarelor și educatoarelor.

După această acțiune de suflet, copiii au fost recompensați de doamna preoteasă Romina cu mai multe surprize dulci, jocuri și baloane care i-au ajutat să se bucure și mai mult de copilărie atât pe ei, dar și pe părinții care i-au însoțit în curtea casei parohiale care a devenit neîncăpătoare pentru numărul mare al participanților. Vă mulțumim tuturor cadrelor didactice, copiilor și părinților pentru implicare și bucuriile pe care ni le-ați adus pe parcursul acestui an școlar 2017-2018!”, a menţionat părintele Dănuț Noapteș, preot la Parohia Independența din Protopopiatul Călărași.