În data de 29 februarie 2020, s-a desfăşurat la sala de sport a Școlii Gimnaziale „Petru Dumitriu” din municipiul Orşova, judeţul Mehedinţi, Campionatul Naţional pe ergometru individual şi pe echipe. La această competiţie Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Călăraşi a fost reprezentat de canotorul Vasile Cristian Nicoară, care a câştigat locul I, respectiv medalia de aur, la categoria individual juniori 1.

Rezultatul sportivului călărăşean este unul senzaţional, având în vedere că are un stagiu de pregătire în canotaj de doar un an şi patru luni, acesta stabilind şi un record personal.

Cristian Nicoară este antrenat de profesorul Cornel Nedelcu şi este elev în clasa a IX-a în cadrul Liceului Tehnologic Transporturi Auto Călăraşi la profil vocaţional sportiv. Canotorul călărăşean este şi component al lotului naţional de juniori, care se află în prezent în cantonament centralizat la Orşova, în vederea pregătirii pentru Campionatul European de la Belgrad, Serbia, din luna mai, şi pentru Campionatul Mondial de la Bled, Slovenia, din iulie.