Zilele trecute, Filiala Călăraşi a Crucii Roşii Române a făcut mai multe donaţii în judeţul nostru.

Astfel, Crucea Roşie Călăraşi a donat către Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfânta Maria” din comuna Unirea produse de protecție și dezinfecție primite de la depozitul central al Crucii Roșii Române.

De asemenea, Filiala Călaraşi a donat către Sectorul Poliţiei de Frontieră Călăraşi produse de protecție şi dezinfecţie (măşti, mănuşi, dezinfectante etc.) și alte produse primite de la depozitul central al Crucii Roșii Române.

Totodată, Crucea Roşie Călăraşi, cu ajutorul firmei Muller România a distribuit populației din municipiile Olteniţa și Călăraşi produse lactate: iaurt, kefir, iaurt cu fructe, orez cu fructe, budinci cu fructe. Au primit astfel de produse persoanele cu vârsta mai mare de 65, asistații sociali, beneficiarii cantinelor sociale și persoanele din așezări informale.

De altfel, Filiala Călăraşi a Crucii Roşii Române a donat către Serviciul de Ambulanţă Judeţean Călăraşi un tunel de dezinfecție pentru punctul de lucru Lehliu Gară. Această donație a fost posibilă datorită Băncii Raiffeisen Călăraşi care a sponsorizat cu suma necesară.

Tot zilele trecute, Crucea Roşie Călăraşi a primit donație de la Asociaţia Investitorilor Străini din România două monitoare cu imprimantă. Acestea au fost donate Spitalului Judetean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călăraşi.