În această perioadă, Filiala Călăraşi a Crucii Roşii Române desfăşoară campania de iarnă pentru strângere de fonduri, alimente, îmbrăcăminte şi încălţăminte „Din suflet pentru suflet!”. Toate donaţiile vor fi direcționate în perioada dinaintea Crăciunului familiilor nevoiașe din judeţul Călăraşi.

De altfel, în data de 12 decembrie 2020, de ziua Crucii Roşii Călăraşi, va fi organizată o tombolă cu premii. Persoanele care donează în perioada următoare completează un bilet de tombolă şi îl introduc în urna lui Moş Crăciun.

Condițiile de participare sunt următoarele: donația trebuie să conțină 50% alimente și 50% îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, rechizite. Alimentele constau în: ulei, zahăr, mălai, făină, conserve, paste, dulciuri cu termen bun de expirare. Îmbrăcamintea şi încălțămintea trebuie să fie pentru copii sau adulți, în stare bună și curate. De asemenea, aceştia trebuie să doneze şi produse de igienă personală sau a locuinței. Premiile oferite sunt: longboard, căşti audio, sistem audio, cursuri de prim ajutor etc.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00, la sediul din municipiul Călăraşi, Prelungirea Bucureşti, nr. 24, în bloc cu Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Călăraşi. Pentru mai multe informaţii, se poate apela numărul de telefon 0727/688.423.