Filiala Călărași a Crucii Roșii Române organizează o tombolă prin care să impulsioneze cetățenii să doneze. Printre premii să numără imprimante, boxe bluetooth și rachete de tenis.

Tombola face parte din proiectul „Din suflet pentru suflet”, care este organizat de Crucea Roșie Călărași împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Consiliul Județean al Elevilor Călărași.

Proiectul se desfășoară în perioada 1 martie – 10 mai 2021, iar un bilet pentru tombolă poate fi obținut fie printr-o donație de cel puțin 50 de lei, prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit pe anul 2020 către Crucea Roșie Călărași sau prin donarea a cel puțin 5 kg de alimente greu perisabile, rechizite, produse de igienă, îmbrăcăminte și încălțăminte sau jucării.

Tragerea la sorți va avea loc în data de 10 mai 2021, câștigătorii fiind aleși aleatoriu dintre toți participanții.

Premiile se împart în două categorii: pentru adulți – o imprimantă, o boxă portabilă, o tablă magnetică, flipcharturi magnetice, laminatoare, rachete de tenis, carduri cadou pentru supermarket și cursuri de prim ajutor; pentru copii – căști de gaming, un kit de gaming format din tastatură, mouse, căști și mousepad, boxe portabile, rachete de tenis, mingi de fotbal, cursuri de prim ajutor și vouchere cadou. Valoarea totală a premiilor este de aproximativ 5.500 de lei, suportată de Crucea Roșie Călărași, Asociația EM și diferiți sponsori.

Regulamentul complet poate fi găsit pe profilul Crucea Roșie Călărași de pe rețeaua socială Facebook.