Canotoarele Clubului Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi au participat la Campionatul Mondial pentru Seniori de la Plovdiv, Bulgaria. Sportivele Adriana Ailincăi şi Mădălina Caşu au fost prezente în finalele campionatului, în zilele de 15 şi 16 septembrie 2018. Acestea au obţinut rezultate spectaculoase în urma muncii lor.

 

Potrivit antrenorului secţiei de canotaj din cadrul CSM Călăraşi, Daniel Bănăţeanu, Adriana Ailincăi a urcat pe locul 5 în finala feminină a probei de opt plus unu, iar Mădălina Caşu s-a clasat pe locul 11 în proba de patru rame.

În finala feminină a probei de opt plus unu (w8+), Ioana Vrînceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Beatrice Mădălina Parfenie, Iuliana Popa, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu şi Daniela Druncea s-au clasat pe locul 5 la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Seniori de la Plovdiv. De asemenea, echipajul feminin de patru rame, format din Mădălina Hegheş, Iuliana Buhuş, Mădălina Caşu şi Roxana Parascanu, a ocupat locul 5 în finala B şi a încheiat competiţia pe locul 11.

Totodată, o fostă sportivă a CSM Călăraşi, Georgiana Vasile, a încheiat competiţia pe locul 10, în proba de patru vâsle, alături de Elena Logofătu, Nicoleta Paşcanu, Simona Rediş, ocupând astfel locul 4 în finala B.