Clubul Sportiv Școlar (CSS) şi Direcția Judeţeană pentru Sport și Tineret (DJST) vor organiza la Călărași, pe Sadionul Municipal, în data de 20 octombrie 2018, concursul de atletism „Memorialul Marius Petrescu”.

Competiția interjudețeană de atletism, ajunsă la cea de-a XX-a ediție, va reuni la start toate categoriile de copii și juniori, între 7 și 19 ani.

Sportivii vor participa la următoarele probe: copii III: 50 de metri, 300 de metri, lungime; copii II: 60 de metri, 500 de metri, lungime; copii I: 80 de metri, 600 de metri, lungime; juniori III: 100 de metri, 800 de metri, lungime, pentasalt (F), decasalt (B); juniori II: 100 de metri, 800 de metri, lungime, pentasalt (F), decasalt (B); juniori: 100 de metri, 800 de metri, lungime, pentasalt (F), decasalt (B).

Se va alcătui un clasament individual pe categorii de vârstă. Primii trei sportivi clasaţi vor primi diplome, medalii şi premii din partea organizatorilor. Se va alcătui un clasament general pe cluburi, în funcţie de locurile ocupate de sportivi”, a transmis CSS Călăraşi, într-un comunicat de presă.

Regulamentul de desfăşurare a concursului interjudeţean de atletism este disponibil pe site-ul Clubul Sportiv Școlar, www.csscalarasi.ro.