În zilele de 27 şi 28 septembrie, au avut loc la Braşov Campionatele Naţionale de Seniori la Culturism şi Fitness. Clubul Sportiv (CS) Fortus Călăraşi a fost prezent la acest eveniment cu următorii sportivi: Nicoleta Dumitru, Emil Rădulescu şi Lucian Nicolae. Sportivii călărăşeni au avut rezultate notabile, având în vedere numărul mare de paricipanţi, peste 180.

CS Fortus Călăraşi s-a întors de la această competiţie cu un onorant loc II şi un loc III. Astfel, vicecampion naţional este Emil Rădulescu, care a câştigat medalia de argint la categoria 171 de centimetri culturism clasic. De asemenea, Nicolae Lucian a obţinut medalia de bronz la categoria muscular men’s physique.

Preşedintele Clubul Sportiv Fortus Călăraşi, Nelu Başfalion, a făcut parte din echipa care s-a ocupat de organizarea şi bunul mers al competiţiei, fiind arbitru de legătură.

În perioada 4 – 6 octombrie, CS Fortus Călăraşi s-a deplasat la Sibiu, unde a participat la Campionatele Naţionale de Juniori şi Masters Culturism şi Fitness. La competiţie au participat cinci sportivi şi preşedintele clubului. Obiectivul călărăşenilor la acest eveniment a fost cucerirea a cel puţin două medalii.

Preşedintele clubului Fortus mulţumeşte sportivilor pentru efortul deosebit şi dăruirea faţă de acest sport foarte greu şi le urează succes la următoarele competiţii.