A fost stabilit programul complet al meciurilor din faza optimilor de finală ale Cupei României, ediția 2018/2019.

Astfel, în urma solicitărilor deținătorilor de drepturi, meciurile se vor disputa în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie.

Partida Dunărea Călăraşi – FCSB se va desfăşura joi, 1 noiembrie de la ora 21:45 de minute.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării, precizează Federaţia Română de Fotbal (FRF).

Pentru instalaţiile mobile de nocturnă este obligatorie depunerea la FRF cu zece zile înainte de disputarea jocului a certificatului instalaţiei de nocturnă emis de constructor, prin care sa se ateste conformitatea instalaţiei cu prevederile art. 40.10 din ROAF, precum şi dovada instalării acesteia. În cazul în care începând cu faza şaisprezecimilor de finală se întâlnesc echipe din categorii diferite şi echipa organizatoare nu deţine instalaţie de nocturnă, la cererea echipei care deţine aceasta facilitate şi cu acordul celeilalte echipe jocul se poate disputa pe terenul echipei care deţine instalaţie de nocturnă.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

 

Programul optimilor de finală

Marţi, 30 octombrie

16:30 Hermannstadt – FC Voluntari

19:00 Turris-Oltul Turnu Măgurele – U Craiova

21:45 CSM Politehnica Iași – FC Viitorul

Miercuri, 31 octombrie

16:30 CS Mioveni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

19:00 FC Universitatea Cluj – Astra Giurgiu

21:45 Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj

Joi, 1 noiembrie

19:00 AFK Csikszereda – Dinamo,

21:45 Dunărea Călărași – FCSB

(sursa: afcdunareacalarasi.ro)