Cursul Manager Resurse Umane se adresează celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de leaderi, de promotori ai unei filozofii specifice misiunii și viziunii organizației și care, prin activitatea lor, au un impact major asupra dezvoltării organizațiilor. Cursul este acreditat ANC (n.r. –

Autoritatea Națională pentru Calificări), este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diplomă recunoscută de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, și tot setul de competențe profesionale (certificat Europass). Cursul este deschis absolvenţilor de studii superioare.

Cursul își propune familiarizarea participanților cu conceptele cheie ale domeniul HR, precum și cu terminologia specifică managementului de resurse umane.

Pentru înscrierea la cursurile gratuite, cei interesaţi sunt rugaţi să selecteze din formularul online, care se găseşte la adresa https://www.eurobestteam.ro/curs-manager-resurse-umane/?fbclid=IwAR1ayq7OTPQU2bJJB5Es0jGh5sWQL3RBRB3oET8rnJeXoU7gtxZ9hq60Rds, grupa la care doresc să participe. Ulterior vor fi contactaţi prin e-mail de către coordonatorul de curs pentru repartizarea pe grupe.

Pentru aceste cursuri se va emite factură cu valoare zero.

La aceste cursuri se pot înscrie exclusiv persoane care activează în companii private și care sunt încadrate în departamente de resurse umane și contabilitate.

Lectorii cursului sunt experți cu experiență consistentă în dezvoltarea resurselor umane și consultanți recunoscuți pe piață pentru derularea unor proiecte importante de dezvoltare HR.

Locurile la acest curs sunt limitate, iar ocuparea lor se va face în ordinea înscrierii.