Programul Mini MBA se adresează managerilor de la toate nivelele de management dintr-o companie, atât celor din companii medii sau mici, cât şi proprietarilor de companii din diverse industrii.

Programul are ca obiectiv deprinderea de noi competenţe în administrarea unei afaceri şi actualizarea compeţentelor existente, ţinând cont de mediul competitiv în creştere, de noua tehnologie, dar şi de evoluţia societăţii tot mai avizată şi selectivă în privinţa produselor şi serviciilor.

MBA-ul reprezintă un antrenament intensiv, orientat spre aplicații practice, de simulare a unui business aflat în dezvoltare și într-o acerbă competiție pe piața de profil.

Activitătile practice în cadrul proiectului sunt gândite pentru a fi realizate în echipă, iar antrenorii cursului pun accent pe consultanţa individuală pentru aplicarea conceptelor de lucru în cadrul aplicaţiilor practice şi pentru atingerea unor rezultate definite încă de la începutul programului de formare.

Cursul, care se va desfăşura în perioada 21 – 25 februarie, se adresează angajaților din cadrul companiilor private, încadrați în departamentele de resurse umane, din localitățile menționate în formular, dar și din alte localități învecinate, atât din mediul rural, cât și din mediul urban. Lectorii cursului sunt experți cu experiență consistentă în dezvoltarea resurselor umane și consultanți recunoscuți pe piață pentru derularea unor proiecte importante de dezvoltare HR.

Participarea la acest curs este gratuită, toate costurile de livrare, suporturi de curs, lectori, mâncare, cazare, certificate de participare, fiind achitate din fonduri nerambursabile.

La acest curs se pot înscrie exclusiv persoane care activează în companii private și care sunt încadrate în departamente de resurse umane și contabilitate.

Pentru înscrierea la acest curs, cei interesaţi sunt rugaţi să selecteze din formularul online, care se găseşte la adresa https://www.eurobestteam.ro/mini-mba/, grupa la care doresc să participe. Ulterior vor fi contactaţi prin e-mail de către coordonatorul de curs pentru repartizarea pe grupe.

Pentru acest curs se va emite factură cu valoare zero.

Locurile la acest curs sunt limitate, iar ocuparea lor se va face în ordinea înscrierii.