Curtea Școlii Gimnaziale Nr. 1 Unirea va fi amenajată cu pavele, cu ajutorul unei asociații

În data de 18 octombrie 2021, Asociația BookLand Romania a început la Școala Gimnazială Nr. 1 Unirea, comuna Unirea, județul Călărași, amenajarea curții cu pavele de calitate.

La Școala Gimnazială Nr. 1 Unirea, comuna Unirea (județul Călărași), începem în curând să amenajăm curtea cu pavele de cea mai bună calitate, cu ajutorul Elis Pavaje. Să pășească cu încredere copiii în școală! Mulțumim Rehau Romania Windows Solutions – partenerul principal în renovarea acestei școli”, au transmis reprezentanții asociației.

Asociația BookLand este o organizaţie non-profit, ce renovează și dotează școli în mediul rural, inspiră tinerii prin intermediul interviurilor cu persoane excepționale care și-au îndeplinit visele și organizează cele mai cool tabere. BookLand reprezintă un demers educațional de amploare. Asociația susține egalitatea în drepturi pentru copii, asumându-și renovarea școlilor din mediul rural pentru a le asigura acestora șansa la o educație de calitate. Obiectivul BookLand este ca, până la finalul anului 2021, încă 23 de școli (pe lângă cele 14 din 2020) din mediul rural să fie cât mai aproape de standardele unei instituții care valorifică potențialul elevilor.