Dunărea a început bine mini-returul obţinând după două jocuri disputate, ambele la Călăraşi, nu mai puţin de 4 puncte. După o remiză albă cu Hermannstadt a urmat victoria în faţa ilfivenilor de la CS Afumaţi, scor 2-1, rezultate care coroborate cu egalurile obţinute sâmbătă de Chindia la Suceava (1-1 cu Foresta) şi duminică de Hermannstadt la Arad (1-1 cu UTA) au mai consolidat prima poziţie deţinută de „galben – albaştrii” încă de la finele anului trecut.
Cu toate acestea, antrenorul Dan Alexa e realist şi le transmite elevilor săi să rămână cu picioarele pe pământ pentru că drumul spre liga I e lung şi anevoios. „Într-adevăr avem o şansă importantă dar mai avem destule meciuri de disputat în continuare. Se poate întâmpla orice. Va trebui să muncim foarte mult ca să ajungem în liga I. Le-am spus-o şi jucătorilor mei. Într-adevăr e o euforie care poate să devină foarte periculoasă” a spus Alexa imediat după finalul jocului cu CS Afumaţi.
După 23 de jocuri disputate, Dunărea e pe primul loc cu 53 de puncte fiind urmată de sibienii de la Hermannstadt cu 50 de puncte. Pe 3 este Chindia Târgovişte cu 46 de puncte. Vor promova direct în liga I echipele care încheie sezonul pe primele 2 locuri. Formaţia clasată pe 3 va participa la un baraj de promovare cu echipa care va încheia acest sezon al ligii I pe locul 12.
În runda a 25-a, Dunărea va juca tot pe teren propriu. Partida cu Sportul Snagov va avea loc sâmbătă, 17 martie de la ora 12.00.