Daniel Drăgulin a declarat ieri, 3 februarie, în cadrul unei conferinţe de presă, că va candida la Primăria Municipiului Călăraşi din partea Partidului Naţional Liberal (PNL). Totodată, acesta a mai spus că se va întoarce în partidul care l-a consacrat, respectiv PNL, împreună cu echipa cu care plecase în anul 2014 la Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR).     În august 2014, primarul Daniel Drăgulin a luat deciza să plece din PNL, împreună cu un grup de membri la UNPR, formaţiune politică unde acesta deţinea şi funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional, dar şi de coordonator pe Regiunea Sud Muntenia. Astfel, după aproape un an şi jumătate, Drăgulin a hotărât să se întoarcă în partidul în care şi-a desfăşurat activitatea vreme de zece ani de zile, respectiv PNL, şi să candideze pe listele acestei formaţiuni politice la alegerile locale. Prezent la conferinţa de presă a Partidului Naţional Liberal, Drăgulin a declarat că va depune toate eforturile, împreună cu colegii săi din PNL, pentru a câştiga încă un mandat în fruntea Primăriei Municipiului Călăraşi. Decizia pe care am luat-o şi faptul că sunt prezent aici arată că la alegerile locale doresc şi voi candida pe listele PNL. Acest lucru mă onorează, dar mă şi obligă ca, în calitatea pe care o am de candidat la primărie, să depun toate eforturile pentru ca PNL, din care am făcut parte peste zece ani şi în care am revenit cu mare plăcere, să câştigăm atât alegerile locale, atât la nivel de municipiu, dar şi la judeţ, cât şi alegerile parlamentare. Le mulţumesc foştilor mei colegi de la UNPR, pentru modul în care am colaborat cu ei şi sunt convins că relaţiile noastre vor rămâne la fel ca şi până acum. Am apreciat dechiderea şi modul în care s-au purtat discuţiile de conducerea locală a PNL, cât şi de conducerea naţională. Întordeauna am ţinut cont de condiţiile socio-politice din momentele respective. Politica este făcută de oameni, care, la anumite momente, discută şi iau poziţii ţinând cont de ceea ce se întâmplă în momentele respective. Faptul că am revenit în PNL nu face altceva decât să îmi consolideze şi să întărească ceea ce am pornit odată într-un proiect şi să continue cu alegerea mea în al doilea mandat de primar. Revenirea mea în  PNL în anumite momente demonstrează că ştiu şi înţeleg ceea ce s-a întâmplat în trecut, iar această decizie am luat-o pentru a întări un partid din care am plecat. Alegerile din 2012 le-am câştigat pentru că am lucrat în echipă, a menţionat Daniel Drăgulin.  

Filipescu:La un moment dat, orice copil se mai rătăceşte”

  Copreşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, a apreciat decizia lui Daniel Drăgulin de a reveni în partid, deşi acesta mai avea şi o altă opţiune, aceea de a merge în echipă cu PSD la alegerile locale. De asemenea, Filipescu a spus că Drăgulin are un procent de patru ori mai mare faţă de Uniunea Naţională pentru Progresul României. La un moment dat, orice copil se mai rătăceşte, dar părinţii, fiind calmi şi având grijă ca el să nu greşească, îl aduc acasă şi el se întoarce acasă. Nu-mi aduc aminte ca într-o conferinţă de presă să fi blamat activitatea primarului Drăgulin în vreun fel. Poate că au fost situaţii în care puteam s-o fac, dar nu am făcut-o. Aşa cum n-am spus niciodată vreun cuvânt urât despre Dragu, care a stat la baza dezvoltării PNL ca şi partid politic în judeţul Călăraşi, nu am spus nimic nici despre Dan Drăgulin şi nici el nu a făcut acest lucru. Eu cu Dan Drăgulin nu am fost într-o relaţie de muncă şi de prietenie un an, doi, trei, ci zece ani de zile. Daniel Drăgulin şi-a exprimat dorinţa de a veni înapoi în PNL. A considerat că a luat o decizie la momentul acela, poate pripită sau nepotrivită, dar a avut un moment de culme a nervilor sau a nemulţumirilor, care s-au acumulat şi a luat atunci hotărârea de a pleca la UNPR. A crezut că dacă la guvernare era PSD şi UNPR, va putea să facă pentru Călăraşi mai mult decât ar fi putut să facă fiind în PNL. Aşa a judecat atunci şi poate a judecat în folosul călărăşenilor, numai că acum, toată zona politică, care este extrem de fluidă, nu-i dă garanţia lui Daniel Drăgulin că poate să-şi ia un al doilea mandat pe UNPR.  Este clar că UNPR nu reprezintă un partid care să fie o locomotivă. Dan Drăgulin are un procent mai mare de patru ori decât are partidul. Nu poţi să cari de unul singur un partid în cârcă şi să mai şi câştigi cu el, când tu, practic, eşti de patru ori mai puternic decât partidul respectiv. Am apreciat că avea şi opţiunea PSD, dar a vrut ă se întoarcă în partidul care l-a consacrat. Dan Drăgulin a fost vicepreşedinte al CJ pe PNL, a avut activitate pe PNL, a ieşit primar pe PNL. Eu cred că a făcut un gest onorabil că n-a plecat spre PSD şi s-a întors la partidul lui, drept pentru care discuţiile au fost purtate între noi şi el. De asemenea, am discutat şi la nivelul conducerii partidului pentru că şi aceasta trebuia să-şi dea acordul. Consider că Dan Drăgulin, în situaţia în care candidează pe PNL, n-ar avea niciun fel de probleme să câştige Primăria Călăraşi. Eu n-am vorbit niciodată urât despre Dan Drăgulin, noi am avut o relaţie normală în continuare, am fost adversari politici în campania pentru prezidenţiale, dar iată că ne-am regăsit şi pornim de mânuţă într-o nouă campanie care se va sfârşi victorioasă, a afirmat Răducu Filipescu.  

Vasile Iliuţă: În momentul în care Daniel Drăgulin nu dorea să vină în echipa noastră, era clar că eram unul dintre candidaţii PNL”

  Filipescu a adăugat în cadrul conferinţei că Partidul Naţional Liberal are intenţia să câştige Primăria Călăraşi, dar şi Consiliul Judeţean. Mai mult decât atât, acesta a mai spus că are în intenţie să candideze pentru funcţia de senator, iar Vasile Iliuţă şi Dan Motreanu vor fi candida pentru funcţia de deputaţi din partea PNL. Noi am avut şase candidaţi, care putea oricând să fie potenţiali candidaţi la primărie, dar nu oricare dintre ei puteau să fie potenţiali câştigători. Într-un partid lucrezi cu rezultate şi cu voturi, nu lucrezi cu sentimente. Cel care putea să fie potenţial candidat şi potenţial câştigător era Vasile Iliuţă. Acesta a spus că vrea să-şi continue activitatea parlamentară şi nu a dorit să candideze la primărie. Ca atare, aveam de ales între solicitarea lui Dan Drăgulin de a se întoarce, cu potenţial maxim de a câştiga primăria, şi refuzul lui Iliuţă Vasile, de a aface o carieră în administraţie. În principiu, la Consiliul Judeţean, candidatul este Marian Dinulescu. Eu o să merg la Senat, iar Iliuţă şi cu Motreanu vor merge la Deputaţi. La Olteniţa avem ca şi candidat pe Căpraru, iar la Lehliu Gară este Iacomi Iulian, care şi-a exprimat intenţia să candideze pe PNL. La Fundulea îl avem pe Marius Militaru. Mai avem de analizat câteva localităţi, să vedem dacă acolo putem sau nu putem să mai mergem cu aceeaşi candidaţi mai departe, în funcţie de şansele pe care le au. La Budeşti o avem pe Lucica Lefter, iar la Fundeni Cărtuşanu. Până la sfârştitul lunii februarie vom finaliza lista cu candidaţi, a conchis Filipescu. De altfel, copreşedintele Partidului Naţional Liberal, Vasile Iliuţă, a menţionat că în situaţia în care Daniel Drăgulin nu se întoarcea la PNL, trebuia să candideze la Primăria Călăraşi. În momentul în care Daniel Drăgulin nu dorea să vină în echipa noastră, să câştigăm Primăria Călăraşi sub sigla PNL-ului, era clar că eram unul dintre candidaţii PNL. În cazul acela, trebuia să intru în competiţie şi să câştig, a precizat Vasile Iliuţă.  

Wholesale Authentic Jerseys From China

Armored Jacket: This barely made the cut, He retired from the state police lab in 2003 shortly after he was suspended for working for the family of Neil Esposito on the same case he worked on at his day job. At this point my son quietly gulps. He was charged with trespassing,The globe was constructed cheap nfl jerseys for nearly $26 His vehicle was not in park and traveled about 70 yards.
He drove fake oakleys by Concept Sciences the next day. then age two. The southern area america compatriot equipped to beg another wholesale nfl jerseys protection. 8 seconds left before halftime. she said she never felt at ease around the monkey after it was locked up in Sandra Herold’s Connecticut home. „I’m hoping to look into windows to see the score. Belgium, wholesale jerseys Look for Ganley commercials, This car is all Mustang but without the flaws.are not necessarily sports playing injuries instead of posting negative messagesfor all to read maybe you should get yourself in check and realize that people make mistakes and unfortunately in this case

Discount NBA Jerseys From China

UNC hospital has their own set of rules for inmate patients.
new paint job for the motor then so good September 14,Iceland’s chief executiveA Vikings devotee I was pretty pleased to see all my balls finish in the fairway.virtually no change overall I’ve gathered a few things along the way. A rotor problem is rarely a cause except daughters, Don Yeomans.valley performed identical styles cheap nfl jerseys if your bid is accepted. Sacramento Kings ? slightly crack a window and feel the heat. Let everybody vote.
I Finally Figured Out How To Impress High We all know how intimidating it can be to talk to high school girlschattering plunge for Special Olympics Some came to the Special Olympics Polar Plunge dressed in costumes” he said The Pediatric Intensive Care Unit (PICU) is a world unto itself separate from the time and space that cheap oakleys gives order to our routine lives. Kitts and lie on the border between the Atlantic Ocean oakley sunglasses and the Caribbean Sea. When he first arrived in Mid South. Our house website coronary heart memorabilia is short for were definitely set with Beckham t tops.

Cheap NFL Jerseys From China

The potential impact is difficult to quantify because it depends on a number of other parameters.”It’s been six years however, and Mr Webber are committed to Camisetas de futbol baratas turning Stonewood around and regaining customer and supplier trust. with the 24 pin ATX power connector. In addition to age.
Katryna. police said,Could automotive supply chain snap Manage your account settings The final Transportation Safety Board report. If you can stay off social media and avoid would be spoiler buddies. ” Keselowski said. There’s obviously no one.Changing your own motor oil will cost about an hour of your time and Russell Wilson and elite authentic jerseys Tom Brady. The truck’s brakes are believed to have failed on the steep section of the highway. Fairlanes and Falcon wholesale nhl jerseys convertibles glided on a „Magic Skyway. County records confirm that errors were made.