Daniel Ştefan Drăgulin a fost reales preşedinte al Organizației Municipale a Partidului Naţional Liberal (PNL) Călăraşi. Marţi seară, începând cu ora 17:00, în sala Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie s-a desfăşurat conferinţa Comitetului de Coordonare Local Călăraşi. La ședință au participat deputatul PNL Cătălin Predoiu, președintele Organizației Județene a Partidului Naţional Liberal Călărași, Răducu Filipescu, şi președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță. În sală au fost prezenţi 322 de membri ai PNL, Biroul Permanent Local fiind declarat statutar. Membrii formaţiunii politice l-au reales, cu majoritate de voturi, pe Daniel Ştefan Drăgulin ca preşedinte al Organizației Municipale a PNL Călăraşi. Drăgulin este singura persoană care şi-a depus candidatura pentru funcţiile de preşedinte al Organizației Municipale şi al Organizației Judeţene ale Partidului Naţional Liberal Călăraşi.

 

Daniel Ștefan Drăgulin a fost reales președinte al Organizației Municipale a PNL Călăraşi. Acesta a fost reales pentru încă un mandat de patru ani. Drăgulin a fost votat cu 298 de voturi “pentru”, din totalul de 322 de voturi valabil exprimate, 24 de buletine fiind anulate.

Organizația Municipală Călărași a PNL și-a ales astăzi un nou Birou Politic care sunt convins că va arăta că unitatea reprezintă forța noastră. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată noii echipe!”, a precizat Drăgulin.

În funcţiile de prim-vicepreședinte au fost aleşi Viorel Ivanciu și Camelia Croitoru. Noii vicepreședinți aleşi sunt: Daniel Purcărea, Cătălin Kostelnic, Florentina Toneanu, Sandra Teodora Bratu, Ionel Oprea, Andrei Romilă, Alina Jipa, Emanoil Aron. Viceprimarul Dragoș Coman a fost propus de Drăgulin pentru funcţia de secretar al Organizației Municipale.

Astăzi, 27 aprilie, începând cu ora 17:00, în sala Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie va avea loc conferinţa de alegeri a Biroului Permanent Judeţean al Partidului Naţional Liberal Călăraşi. Daniel Ştefan Drăgulin este singurul care şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte. După ce acesta va fi votat preşedinte al Organizaţiei Judeţene, va renunţa la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale urmând ca cel mai probabil această funcţie să fie preluată de Viorel Ivanciu.