Aşa cum ne-au obişnuit în fiecare an, de Dragobete,  tinerii liberali din municipiul Călăraşi vor organiza un eveniment deosebit pentru a marca sărbătoarea iubirii la români. Anul acesta, TNL Municipiul Călăraşi a pregătit îndrăgostiţilor de toate vârstele o cabină foto, dar şi diferite concursuri cu premii.

 

Organizaţia TNL Municipiul Călăraşi continuă tradiţia evenimentului desfăşurat cu ocazia sărbătorii de Dragobete, însă într-o maniera uşor diferită şi mai interactivă, cu activităţi interesante şi premii pe măsura. Astfel, timp de câteva ore se vor desfăşura concursuri de tipul „Quiz” pentru cuplurile participante. Şi cum stiu cât de importantă este imortalizarea momentelor voastre fericite, tinerii pun la dispoziţia îndrăgostiţilor şi o cabina foto pentru a vă întregi albumul.

De asemenea, participanţii la concursuri pot câştiga unul dintre următoarele premii: premiul I – un weekend în doi la Braşov; premiul al II-lea – o cină la restaurantul River’s Lounge şi premiul al III-lea – o sticlă de şampanie. Evenimentul va avea loc la sediul PNL Municipiul Călărași, din Prelungirea București, vizavi de Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, începând cu ora 14.00.