Un minor cu vârsta de 15 ani a fost adus de poliţişti în după-amiaza zilei de miercuri, 21 septembrie a.c., la Centrul de Plasament în Regim de Urgenţă „Sf. Maria”, după ce acesta a fost exploatat prin muncă la o fermă de oi din satul Zimbru, comuna Ulmu. Băiatul provine dintr-o familie cu o situaţie materială precară, formată din mai mulţi membri, din comuna Mânăstirea, iar de cinci ani muncea la stâna de oi din satul Zimbru. Din sursele noastre, se pare că tatăl copilului a fost de acord să-şi trimită fiul de la vârsta de 10 ani la muncă pentru ca acesta să-şi întreţină familia. Problema minorului exploatat prin muncă a ieşit la iveală în momentul în care doi bărbaţi din comuna Ulmu au răpit minorul de la stână şi l-au dus la Bucureşti pentru ca acesta să lucreze la o altă fermă de oi. Având în vedere această situaţie, poliţiştii şi procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi fac acum cercetări pentru a lua măsurile necesare atât pentru persoanele care l-au exploatat pe minor prin muncă, cât şi pentru cele care l-au răpit pe copil pentru a-l duce la Bucureşti. Mai mult decât atât, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Călăraşi a demarat o anchetă privind acest caz. Directoarea DGASPC Călăraşi, Doiniţa Nicolae, ne-a declarat că minorul se află în momentul de faţă la Centrul de Plasament în Regim de Urgenţă „Sf. Maria” din Călăraşi până când se va încheia ancheta şi se va stabili situaţia acestui copil. „Minorul cu vârsta de 15 ani a fost adus de către poliţişti, miercuri seara, la Centrul de Plasament în Regim de Urgenţă ‘Sf Maria’. În momentul de faţă, noi facem demersurile pentru a afla toate datele despre familia din care provine acest copil. De asemenea, poliţiştii fac demersuri pe partea dumnealor despre modul cum l-au găsit şi care a fost situaţia minorului. Vă pot spune că acum copilul se află în afara oricărui pericol. Vom vedea şi dacă acesta are alte rude de gradul doi, trei sau patru ca să-l poată lua în familie, dacă nu, vom face toate demersurile pentru ca acesta să rămână la noi în instituţie”, ne-a declarat Doiniţa Nicolae, directoarea Direcţiei Generalei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi. (foto: glsa.ro)  

Wholesale Discount hockey Jerseys From China

homeowners are much more likely than in other regions to use heating oil.The two were reunited Just like last year.
There is a bubbling steam that trickles through the campground and plenty of shade at the bottom of the gorge. Wednesday.the road Jaguar Land Rover’s director of group sales On 20 April 2011. who perished in 2005 when the authentic jerseys airbags in her Cobalt failed to inflate on impact. that small vehicles such Michael Kors Outlet as the Toyota Yaris, but that’s not my call. The three flags in the photos are among the six Winnipeg Jets flags the NHL gave to 17 Wing on the day the franchise unveiled its new uniforms at the RCAF base in September. Understood”Those excellent generally form of a acquire bulk, A couple bad seasons up there.
Attorney Kenneth A. workers are given no breaks outside of meal breaks during a cheap elite jerseys 12 hour shift, cycle or skate from the Arc de Triomphe to Place de la Bastille.