Modalități de a te descurca cu propriul tău sine

0

Înainte, ca să nu mai vorbim despre manipularea pe cont propriu, această îngrijorare cu siguranță nu era ceva la care și eu m-am gândit. Am crezut că nu am ocazia să am grijă de mine și, de asemenea, să mă descurc singur, cu cei dragi, cu o carieră, precum și cu o nenumărate ordine de lucruri.

Cu celulele canceroase, am observat că a avea de-a face cu mine, îngrijirea mea de sine era o preocupare. Dacă nu mă descurc www, dacă nu pot rămâne pe această planetă mâine, exact cum aș putea să-i ajut pe alții în orice caz și, de asemenea, dacă nu o fac, meseria mea nu ar exista, nimeni nu i-ar plăcea ordinea de afaceri, nu va fi reușit să-și amintească. Eu sunt de fapt prioritatea!

Este de fapt un raționament simplu, dar cu siguranță este de fapt.

Modalități de a te descurca cu propriul tău sine

Când m-am îmbolnăvit, am recunoscut că corpul meu fizic are restricții, totuși, din cauza faptului că nu îmi puteam specifica suficient limitările, corpul meu a trebuit să-mi stabilească limitări.

Leucemia a fost tehnica corpului meu de a mă informa să mă descurc singur, să mă opresc, să decelerez, să mă relaxez, să trag limite, să spun nu. Când am recunoscut asta, am recunoscut că am mers la o adevărată răscruce. Presupunând că mi-aș continua cu siguranță viața ca înainte, fără să mă așez pe cont propriu, voi rămâne să mă îndrept până la capăt când nu ar fi trebuit să forțesc singur, voi rămâne să spun da trăsăturilor cărora ar fi trebuit să le spun nu; sau chiar voi începe să mă ocup de corpul meu fizic și, de asemenea, pe cont propriu. Aici sunt enumerate indicațiile mele pentru tine…

Vezi planul tău de dietă mentală

Consumul sănătos și echilibrat nu este aproape ceea ce consumi și, de asemenea, totul se îmbunătățește atunci când înțelegi ce consumi de fapt. Ce verifici, ce recenzezi, la cine aderezi și, de asemenea, cu care îți dedici timpul… Dacă scopul tău este să ai gânduri mai sănătoase, începe prin a elimina punctele neimportante din viața ta care provin din dieta ta. Aprobați că puteți să nemulțumiți oamenii

Sănătatea și bunăstarea ta mintală sunt mai vitale decât ocupația ta, împrumutul tău, punctele de vedere ale altor persoane, o sărbătoare la care spui că participi de fapt, starea de spirit a partenerului tău și, de asemenea, dorințele familiei tale.

Dacă manipularea pe cont propriu indică nemulțumirea unui individ deseori, aflați cum să nemulțumiți oamenii. Pregătiți limite clare și, de asemenea, mențineți limitele. Nu pierdeți prieteni autentici, șanse reale sau conexiuni autentice atunci când începeți să vă apărați propriul sine și, de asemenea, specificați perimetre foarte clare. Pierzi agresori, manipulatori, narcisiști, vânători continui de interese și, de asemenea, nebuni de electricitate.

Îngrijirea de sine precisă necesită să faceți schimb de puncte. Înlocuiți serialele și filmele Netflix cu somn. Urmăriți inventatorii motivatori în loc de producători care vă creează că credeți negativ. Schimbă-ți prietenii buni dăunători cu oameni care te vor ajuta cu siguranță. Înlocuiește-ți nemulțumirile cu recunoștință și, de asemenea, cu o strategie. Schimbați sentimentul de vinovăție cu sarcina. Înlocuiește gândul cu acțiunea, fă ceva în privința asta.

Privește spre viitor, cu siguranță nu recent

Dacă vei continua să găsești mulțumire împreună cu aceleași persoane periculoase, precum și unde i-ai lăsat pe toți, cu siguranță starea ta psihologică nu se va îmbunătăți. El sau ea este de fapt încă un efectiv, acest parteneriat este încă dăunător, acel proiect încă trage, recent este anterior. Pentru a continua, trebuie să așteptați cu nerăbdare.

Adăugați o calitate superioară colecției dvs. sociale

Sunt investite până la 9 ore pe timp în rețelele sociale. Puteți considera site-urile de socializare devoratoare drept biblioteca dvs. Site-ul de rețele sociale este printre lucrurile importante care le afectează cel mai bine ideile și, de asemenea, emoțiile. Urmărește mai mulți oameni care învață, inspiră și încurajează, precum și dă-ți colecției tale un aspect mult mai bun, renunțând la oameni răi, superficiali și, de asemenea, ridicoli.

Permisul să fie de fapt sincer, îngrijirea de sine este de fapt un pic ca a fi în al doilea, un punct de vedere excesiv folosit și aproape neplăcut, discret asupra unui subiect. Un stil de viață fericit este de fapt destul de simplu, un mijloc comercial de a ilustra ceva.

Dacă ți s-a spus de fapt că trebuie să ai grijă de tine în trecut, este posibil că nu te-a motivat niciodată sau te-a făcut să crezi grozav, nu-i așa? Având în vedere că, dacă ajunge la punctul în care o persoană trebuie să îți spună după aceea, este de fapt destul de evident că de fapt nu ești intrigat.

„Cred că trebuie să faci un pic de iubire de sine.”

Recenziile care provoacă furie similare cu aceasta sunt de fapt bine intenționate, dar în cele din urmă lipsite de sens. Așa cum i-ai spune unei persoane descurajate să se înveselească, precum și ai cere unui individ cu un picior deteriorat să se ridice și să danseze; nu va merge!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.