Trupa Direcţia 5 va susţine un concert în data de 17 martie 2020, începând cu ora 19:30, la sala „Barbu Ştirbei”. Evenimentul face parte din Turneul Naţional „Povestea Noastră – 30 ani” al trupei şi este organizat de Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi. Călărăşenii pot asculta cu această ocazie piese consacrate precum „Seducţie”, „Obsesia”, „Am nevoie de tine”, „Dacă ai şti”, „Ești stilul meu”, „Povestea noastră”, „O fată ca ea”,  şi multe altele, atât noi, cât şi vechi.

Biletele pot fi achiziţionate de pe linkul: https://m.iabilet.ro/bilete-calarasi-concert-directia-5-povestea-noastra-49593/, la următoarele preţuri: Categoria 1 – 120 de lei; Categoria 2 – 100 de lei; Categoria 3 – 80 de lei.

„Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut. Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: ‘Povestea Noastră’. În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele nou-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi”, semnează Direcția 5.