Doi bărbaţi din municipiul Olteniţa au fost surprinşi în flagrant delict de polițiștii de combatere a criminalității organizate și de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) Bucureşti – Biroul Teritorial (B.T.) Călărași, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, în timp ce ridicau un colet cu 100 de grame de hașiș. Cei doi au fost reţinuţi și ulterior arestați preventiv, pentru 30 de zile.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Bucureşti – Biroul Teritorial Călărași, cercetează doi bărbaţi, din municipiul Olteniţa, bănuiţi de trafic de droguri de risc și introducerea de droguri de risc în ţară. Activitățile au fost realizate cu sprijinul Poliţiei Municipiului Olteniţa.
Aceştia au fost surprinşi în flagrant delict, la data de 15 februarie 2017, în timp ce ridicau un colet trimis din Spania, care conţinea 100 de grame de hașiș. Din investigații a rezultat că, începând cu luna februarie, aceştia ar fi comercializat și diferite cantități de rezină de cannabis, în municipiul Olteniţa.
În cauză, procurorii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cele două persoane bănuite de comiterea faptelor.
Tribunalul Călăraşi a dispus joi, 16 februarie, arestarea preventivă a celor în cauză, pentru 30 de zile.