Asociaţia Pacienților Oncologici – Filiala Călărași, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Mircea Vodă” şi Primăria Municipiului Călăraşi, a organizat un eveniment umanitar menit să atragă fondurile necesare dotării Secției Oncologie a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarian” Călărași, în sensul achiziționării unui vizualizator de vene VIVO 500S. Pentru eveniment au fost oferite 364 de invitaţii, iar suma donată a fost de 12.740 de lei.

 

Spectacolul caritabil a fost organizat în data de 1 martie 2019, constând într-o piesă de teatru, jucată de marea actriță Cezara Dafinescu, denumită „Jumătatea mea bărbatul”, în regia lui Toma Enache. Aceasta s-a jucat pe scena sălii „Barbu Știrbei” a Centrului Judeţean de Cultură şi Creație Călărași.

Școala Gimnazială „Mircea Vodă” din municipiul Călărași a distribuit mărțișoare spre vânzare, în vederea strângerii de fonduri în cadrul proiectului „Nouă ne pasă”.

Potrivit unei informări a dr. Silvia Velescu, preşedintele Asociaţiei Pacienţilor Oncologici Călăraşi, suma totală donată în cadrul evenimentului a fost de 12.740 de lei.

Dragi călărăşeni şi parteneri ai proiectului, ne face o deosebită plăcere ca prin intermediul acestei scrisori să aducem mulţumirile noastre partenerilor din proiectul caritabil care a avut loc în data de 1 martie 2019, Primăriei Municipiului Călăraşi şi Şcolii Gimnaziale ‘Mircea Vodă’ Călăraşi, şi, nu în ultimul rând, participanţilor, cei care au donat pentru cauza noastră. Pentru eveniment au fost oferite un număr de 364 de invitaţii, iar suma donată este de 12.740 de lei. Din această sumă, 3.260 de lei merg către proiectul ‘Nouă ne pasă’, iar 9.480 de lei vor fi folosiţi pentru achiziţionarea  vizualizatorului de vene pentru Secţia Oncologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă ‘Pompei Samarian’ Călăraşi. ‘Numai împreună putem învinge’ pentru că ‘Nouă ne pasă’”, ne-a transmis preşedintele Asociaţiei Pacienţilor Oncologici – Filiala Călărași, dr. Silvia Velescu.