Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu cu privire la fapta unui bărbat care ar fi întreținut raporturi sexuale cu o ovină.

 

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu, ca urmare a postării pe rețeaua de socializare Facebook a unui videoclip în care apare o persoană de sex masculin, în timp ce ar fi întreținut un raport sexual cu o ovină.

În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, iar pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută și sancționată de articolul 25 litera e) din Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor.

De asemenea, a fost informată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor Călăraşi.

În cauză, cercetările continuă pentru identificarea persoanelor aflate la fața locului și a utilizatorului contului de Facebook care ar fi postat videoclipul, urmând ca în cel mai scurt timp Inspectoratul de Poliție Județean Călărași să revină cu precizări suplimentare.