Dunărea Călăraşi va disputa două partide de verificare. Prima acasă cu cu ACSM Olteniţa (Liga a 3-a), pe 10 februarie, iar cea de-a doua cu Dacia Brăila (Liga a 2-a), pe 17 februarie, cel mai probabil în deplasare.

Pentru zece zile, Dunărea Călăraşi şi-a mutat „cartierul general” în Turcia, la Antalya, unde s-a antrenat şi a disputat şi patru meciuri de verificare, în compania unor adversari importanţi.
În primul joc, „galben – albaştrii” s-au duelat cu sud – coreenii la Daejeon Citizen FC, partida încheindu-se aşa cum a început, 0 – 0.
A urmat confruntarea cu bulgarii de la PFC Cherno More Varna, echipă află în acest moment pe locul 7 în topul primei ligi bulgare. De data asta, Dunărea Călăraşi s-a impus cu 3 – 2, luându-şi revanşa după înfrângerea suferită în vara anului trecut, chiar la Varna (scor 3 – 1 pentru Cherno More). Au marcat pentru Dunărea Drăghiceanu (minutul 38) şi Alexandru (minutele 43 şi 48, ultimul din lovitură de la 11 metri). Bulgarii au înscris prin Kazalov (minutul 79).
Al treilea joc desfăşurat pe 2 februarie a însemnat o nouă victorie pentru Dunărea Călăraşi, care a câştigat meciul cu ruşii de la Tom Tomsk (Liga a 2-a), scor 2 – 1. Pentru echipa lui Dan Alexa au punctat Danciu (minutul 31) şi Iacob (minutul 52), ruşii reducând din diferenţă spre finalul partidei prin Sasin (minutul 77).
În ultimul joc, programat chiar în preziua plecării din Turcia, Dunărea a terminat la egalitate confruntarea cu georgienii de la FC Samtredia, echipă află pe locul 3 în clasamentul primei ligi. Golul Dunării Călăraşi a fost marcat în minutul 89 de Munteanu, Samtredia deschizând scorul în minutul 55 prin Jikia.
Două victorii şi două remize, iată bilanţul Dunării în stagiul din Turcia. În cele patru jocuri, „galben – albaştrii” au marcat de şase ori primind, în schimb, patru goluri. Au evoluat toţi jucătorii, mai puţin Matei şi Kanda, care s-au accidentat înaintea ultimelor două dispute.
Până la ora derby-ului cu AFC Hermannstadt din prima etapă a returului, programat la Călăraşi pe 24 februarie, Dunărea Călăraşi va mai disputa două partide de verificare. Prima, pe 10 februarie, pe teren propriu cu ACSM Olteniţa, din Liga a 3-a. Meciul s-ar putea desfăşura la Modelu, pe sinteticul din incinta Prefab Arena, începând cu ora 11:00. A doua va avea loc sâmbătă, 17 februarie, cel mai probabil în deplasare cu Dacia Unirea Brăila. (sursa: afcdunareacalarasi.ro)

Rezultate/stagiu Antalya
Dunărea Călăraşi – Daejeon Citizen FC (Coreea de Sud) 0 – 0
Dunărea Călăraşi – PFC Cherno More (Bulgaria) 3 – 2
Au marcat: Drăghiceanu (38), Alexandru (43, 48 – penalty)/Kazalov (79)
Dunărea Călăraşi – FC Tom Tomsk (Rusia) 2-1
Au marcat: Danciu (31), Iacob (52)/D. Sasin (77)
Dunărea Călăraşi – FC Samtredia (Georgia) 1 – 1
Au marcat: Munteanu (89)/Jikia (55)