AFC Dunărea Călăraşi a obţinut prima victorie la debutul în noua ediţie de campionat 2020 – 2021 a Ligii a 2-a. Formaţia călărăşeană a învins, în deplasare, în data de 29 august 2020, echipa nou promovată, CSM Slatina, cu scorul de 1 – 0, prin golul lui Valentin Alexandru din minutul 82, jucător aflat la primul meci din acest sezon.

În runda a doua, Dunărea Călăraşi va întâlni, pe teren propriu, Fotbal Comuna Recea.

Antrenorul formaţiei călărăşene, Cristian Pustai, a început în următoarea formulă partida de sâmbătă cu Slatina:

Stefan Krell – Alexandru Ionuț Sîrbu, Bogdan Șandru, Kamil Wiktorski, Robert Sălceanu – Ariel Lopez, Ionuţ Țenea, George Tudoran, Alexandru Ciucur – Adrian Zaluschi, Valentin Alexandru.

 

Valentin Alexandru a revenit la AFC Dunărea Călăraşi

 

Jucătorul Valentin Alexandru a promovat cu echipa de pe malul Borcei la finalul stagiunii 2017 – 2018. A fost golgheter al ligii secunde cu 23 de goluri. La Dunărea Călăraşi a marcat 49 de goluri. În Liga a 2-a a înscris de 58 de ori, fiind cel mai bun marcator al ultimelor sezoane din acest eșalon.

„Am ales să mă reîntorc la Călărași! Este echipa la care am avut mari performanțe! Am clipe frumoase petrecute la Dunărea! Vreau să ajut această echipă și să pun umărul din nou la marea performanță!”, a declarat Valentin Alexandru la semnarea contractului cu echipa.

Săptămâna aceasta, AFC Dunărea Călăraşi va organiza o conferință de presă pentru prezentarea noilor achiziții.