Dunărea a pus capăt sâmbătă, 17 februarie, meciurilor de verificare din această pauză de iarnă, fiind învinsă la Călăraşi de Dacia Unirea Brăila, cu scorul de 2 – 1.
Elevii lui Dan Alexa au marcat primii prin Mezu, în minutul 22. Dacia Unirea putea egala nouă minute mai târziu, însă Pop a ratat o lovitură de la 11 metri. Oaspeţii nu au cedat şi în minutul 43 au restabilit egalitatea prin Alin Manea.
În partea secundă a partidei, Dunărea Călăraşi s-a mutat în jumătatea adversă, însă pe tabelă tot Dacia era mai activă. În minutul 71, la capătul unui contraatac, fostul jucător al Dunării Călăraşi, Pop, a punctat pentru 1 – 2, acesta fiind şi rezultatul final.
Dan Alexa a mers sâmbătă pe mâna jucătorilor care n-au evoluat vineri la Cuza Vodă împotriva echipei Victoria Traian (scor 5 – 1). În a doua parte a meciului a evoluat din minutul 55 şi Cătălin Doman, transferat până în vară de la ACS Poli Timişoara. Duminică, 25 februarie, se va relua campionatul, Dunărea urmând a se duela la Călăraşi cu FC Hermannstadt, ocupanta locului 2. Duelul, considerat pe bună dreptate un derby autentic, va începe la ora 15:00 şi se va desfăşura pe arena „Ion Comşa”.

Dunărea Călăraşi – Dacia Unirea Brăila 1 – 2
Au marcat: Mezu (22)/Manea (43), Pop (71)
Dunărea: Lungu – Ţenea, Manole, Şandru, Tomozei – Puşcaş, Cristea – Mezu, Drăghiceanu (55 Doman), Munteanu – Rus (72 Mahrez). Rezerve: Popa, Muntean – Preoteasa.
Antrenor: Dan Alexa. (sursa: afcdunareacalarasi.ro)