Dunărea Călărași este la a șasea înfrângere consecutivă

În data de 31 octombrie 2021, la ora 11:00, a avut loc etapa cu numărul 12 din Liga a 2-a. Dunărea Călărași a jucat împotriva echipei FK Csiksereda, pe Stadionul „Ion Comșa” din Călărași, unde a pierdut cu scorul de 0-2.

Primul 11, care a intrat pe teren pentru echipa Dunărea Călărași, antrenată de Marius Milea a fost următorul: Costel Avram, Leonard Valentin Boiangiu, Robert Ivan, Robert Sălceanu, Marius Leca, Daniel Filip, Ionuț Țenea,  Alexandru Stoica, Bogdan Matei, Alexandru Popescu, Alexandru Silviu Costache.

Primul 11, care a intrat pe teren pentru echipa FK  Csiksereda, antrenată de Valentin Suciu: Botond Szodi, Petre Ivanovici, Rareș Takacs, Botond Gergely, Claudiu Apro, Szilard Gyenge, Marvin Schieb, Attila Csuros, Lorant Kovacs, Richard Jelena, David Bor.

Pentru echipa FK  Csiksereda au marcat jucătorii: Marvin Schieb (minutul 29), Salvatore Marrone, (minutul 90+4).

În urma acestei etape, Dunărea Călărași ocupă poziția cu numărul 18 în Liga a 2-a. În etapa următoare, Dunărea Călărași întâlnește echipa ACS Petrolul 52. Partida se va disputa în data de 6 noimbrie 2021, la ora 12:30, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.