În runda a 17-a a ligii secunde, ultima intermediară a anului, Dunărea va juca pe Arena „Ion Comşa” din Călăraşi cu FC Argeş, partida fiind programată astăzi, 13 noiembrie, de la ora 14:00. Piteştenii care au contabilizat două remize albe în ultimele două runde ocupă locul 8, cu 22 de puncte. În cele 15 partide jucate, FC Argeş a bifat şase victorii (cinci acasă şi una în deplasare), patru egaluri (două acasă şi tot atâtea în deplasare) şi cinci înfrângeri (două acasă şi trei în deplasare). Golaverajul este neutru, 20 – 20.

În primele zece etape, echipa a fost condusă de Nicolae Dică, înlocuit apoi cu Ionuţ Badea. Golgeterul formaţiei este Andrei Blejdea (23 de ani) cu opt goluri, el fiind urmat de Nini Popescu, cu trei reuşite. Câte două goluri au înscris Cătălin Barbu, Vlad Motroc şi Vasile Buhăescu (ambele din penalty). Mai figurează pe lista marcatorilor Ionuţ Năstăsie, Grigore Turda şi Marius Alexe, fiecare cu câte un gol.

În ultima etapă, argeşenii au încheiat la egalitate, 0 – 0, acasă, cu UTA Arad.

Dunărea Călăraşi este cu moralul ridicat, câştigând sâmbătă la Târgu  Jiu partida cu Viitorul Pandurii, scor 1 – 3. Bilanţul ultimelor patru runde e aproape excelent, „galben – albaştrii” obţinând trei victorii şi un egal.

Biletele sunt disponibile în ziua meciului, între orele 08:00 şi 14:00.

Prețurile sunt următoarele: tribunele 1 – 2: 10 lei; peluze: 5 lei; tribuna acoperită: 30 de lei.