E-Distribuție Dobrogea a planificat întreruperi ale furnizării de electricitate în județul Călărași între datele de 7 și 9 iulie pentru a asigura capacitatea de funcționare a rețelei și alimentarea clienților în condiții bune.

Întreruperile vor avea loc astfel:

Marți, 7 iulie, distribuția de energie electrică va fi întreruptă total în localitatea Săndulița între orele 9:00 și 17:00.

Miercuri, 8 iulie, distribuția de energie electrică va fi întreruptă parțial în localitatea Borcea, pe strada Călărași între orele 8:30 și 16:30; întrerupere totală a furnizării la SC Plante Aromate Crîngu între orele 9:00 și 17:00; întrerupere totală în localitatea Săndulița între orele 9:00 și 17:00.

Joi, 9 iulie, distribuția de energie electrică va fi întreruptă parțial în localitatea Borcea, pe strada Cimitirului, între orele 8:30 și 16:30.

E-Distribuție Dobrogea declară că a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice pentru a minimiza disconfortul clienților. Aceștia își exprimă regretul cu privire la neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventualele probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. E-Distribuție Dobrogea își afirmă colaborarea cu autoritățile locale și alți furnizori de utilități pentru a minimiza impactul.