Reprezentanții AHC Dunărea Călărași au transmis pe site-ul propriu și pe rețelele de socializare faptul că Daniel Drăgulin a susținut întotdeauna sportul de performanță și echipele călărășene, de aceea doresc să îi dedice următoarea victorie, la meciul din etapa a 10-a, de pe 23 octombrie.

Aceștia spun despre Drăgulin că: „A fost mereu lângă echipele de fotbal, handbal și futsal și a fost cel care a crezut în promovarea în prima ligă a acestor echipe, a avut mereu grijă de sportivii călărășeni de la alte secții sportive. În tinerețe a practicat handbal, din 2011 fiind suporterul numărul unu al CSS Triumf Călărași, CSM Călărași și AHC Dunărea Călărași”.

„Este ciudat să vorbim de cel care a sprijinit necondiționat AHC Dunărea Călărași la trecut. Dacă Dumnezeu a hotărăt ca domnul Drăgulin să se oprească din cursa cu viața, înseamnă că așa trebuia să fie. Îmi este greu să vorbesc la trecut despre omul care m-a convins să plec de acasă pentru a profesa la Călărași și care dorea mult ca echipa de handbal să ocupe un loc de cupă europeană pentru suporterii noștri și pentru oraș. A fost și va rămâne unul dintre cei mai înfocați susținători ai handbalului călăreștean! Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat atrenorul principal al handbaliștilor, Gabriel Armanu.

Jucătorii au avut, de asemenea, un mesaj pentru cel trecut în neființă: „Sperăm din toată inima ca la următorul meci să ii putem dedica victoria, s-ar bucura enorm acolo unde este”.

Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași între anii 2012 – 2020, a decedat în dimineaţa zilei de luni, 12 octombrie, fiind răpus de coronavirus.