Echipa de handbal feminin CS Danubius Călărași și-a prezentat bilanțul pe anul 2019, dar și obiectivele pe anul 2020. În anul competițional 2019 – 2020, echipa călărășeană este înscrisă în campionatele naționale ale Federaţiei Române de Handbal la următoarele categorii de vârstă: junioare 2, în Seria B momentan pe locul 3, cu rezultate bune și cu posibilitatea de a participa la Turneul Semifinal – Valoare; junioare 3, în Seria C momentan pe locul 4, cu rezultate bune și cu posibilitatea de a participa cel puțin la Turneul Semifinal – Speranțe, iar dacă nu participă la Turneul Semifinal Valoare, echipa își dorește  participarea la Turneul Final – Speranțe; senioare, în Seria B momentan pe locul 4, iar obiectivul echipei este clasarea pe unul dintre locurile 3 – 5. Baza piramidei este formată din grupele Junioare 4 și minihandbal, grupe înscrise în campionatul AMH București.

În total sunt peste o sută de fete – sportive înscrise în club și în mare parte legitimate, cele care participă la competiții în primul rând, care practică această disciplină sportivă.

Veniturile și cheltuielile au fost structurate astfel: Consiliul Județean Călărași – 50.000 de lei – proiect pe Legea nr. 69/2000, bani pentru echipamente și accesorii pentru 40 de sportive participante la competiții. Această sumă a fost completată cu 10.000 de lei, bani proveniţi din donațiile părinților; Primăria Municipiului Călărași – 120.000 de lei – proiecte, pe Legea nr. 350/2005 (50.000 de lei) și pe Legea nr. 69/2000 (70.000 de lei), susţinătorul principal al activităților desfășurate în cadrul clubului, la toate categoriile de vârstă. Această sumă din proiecte a fost completată cu peste 35.000 de lei ca și contribuție a beneficiarului, sumă provenită din donații și sponsorizări.

Clubul Sportiv Danubius Călărași a susținut activitatea desfășurată în afara perioadei când s-au derulat proiectele ce au avut ca susținători autoritățile finanțatoare exemplificate anterior, cu suma de peste 40.000 de lei, sumă provenită din cotizații, donații și sponsorizări.

Echipa a fost sprijinită sprijinit necondiționat, alături de părinții și bunicii fetelor, și au avut grijă de sportive: Farmacia Primafarm, Bucătăria Românească, Adresa Dulce a lui Lexi, Restaurant Clasic, Univers T, Baio Fitness Club, Cassandra S.R.L., River’s Lounge, Decora Rezident S.R.L. și persoane fizice care și-au dorit păstrarea anonimatului.

Pentru continuarea activităților desfășurate în cadrul clubului, începând cu luna ianuarie 2020, cotizațiile/taxele vor fi următoarele: grupa babyhandbal & minihandbal: taxă la fiecare antrenament – 10 lei, plata taxei la această grupă de vârstă permite participarea la antrenamentele de marți și miercuri ale grupei mai mari (junioare 4) fără a plăti o taxă suplimentară; grupa junioare 4: taxă la fiecare antrenament – 10 lei, sau cotizație de 70 lei/lună (se plătește la începutul lunii respective), sau cotizație de 100 lei/lună, această cotizație permite participarea la antrenamentele grupei mai mari (Junioare 2 & 3 ) fără altă plată suplimentară; grupele de junioare 2 & 3 (antrenamentele sunt obligatorii): taxă la fiecare antrenament 10 lei sau cotizație de 100 lei/lună (se plătește la începutul lunii respective); pentru participarea la antrenamente, sportivele nu trebuie să înregistreze restanțe din 2019.