Echipa de juniori Dunărea U19 a disputat primul amical din 2020, după o primă săptămână de pregătire. Elevii antrenaţi de Marius Păun şi Cosmin Onofrei au pierdut cu scorul de 7 – 4 partida desfăşurată în deplasare cu cu seniorii de la Înfrăţirea Jilavele, echipă aflată pe locul 3 în clasamentul Campionatului Judeţean Ialomiţa.

„După o săptămână de pregătire a venit şi primul joc amical al echipei noastre de juniori U 19, în deplasare la echipa de seniori din Liga a 4-a Ialomița – Înfrățirea Jilavele, echipă ce ocupă locul 3 cu mari șanse de promovare în Liga a 3-a. Au câștigat gazdele cu 7 – 4, a fost un test util pentru noi, suntem la început de pregătire, punem accent pe pregătirea fizică dar si tehnico-tactică”, a scris „principalul” Marius Păun pe pagina de Facebook a Academiei de Fotbal Dunărea Călăraşi.

Dunărea U19 a încheiat anul 2019 pe locul 5 în topul Seriei a 3-a a Campionatului Naţional U19, totalizând după 18 meciuri disputate, nu mai puţin de 26 de puncte (şapte victorii, cinci egaluri şi şase înfrângeri, golaveraj 36 – 46).

Sezonul se va relua pe 15 martie, juniorii călărăşeni urmând a mai disputa şase partide din care două acasă şi patru în deplasare.

 

Program jocuri rămase de disputat

 

15 martie/etapa a 22: ASC Daco Getica – Dunărea Călăraşi

22 martie/etapa a 23-a: Dunărea Călăraşi – Academica Clinceni

29 martie/etapa a 24-a: Sportul Snagov – Dunărea Călăraşi

5 aprilie/etapa a 25-a: ACS Pro Team – Dunărea Călăraşi

12 aprilie/etapa a 26-a: Dunărea Călăraşi va sta.

26 aprilie/etapa a 27-a: Farul Constanţa – Dunărea Călăraşi

3 mai/etapa a 28-a: Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti