Cu prilejul sărbătoririi Zilei Mondiale a Apei (22 martie), Ecoaqua S.A. – Sucursala Călărași organizează un concurs de pictură şi desen, destinat elevilor care fac parte din clasele de pregătire școlară 0 – XII.
Subiectul concursului este „Prietenii apei – apa este viaţă”.
Participanții au posibilitatea de a trimite poză cu desenul realizat, printr-un mesaj privat pe pagina instituţiei de Facebook.
De asemenea, aceştia au posibilitatea de a veni însoțiți de către un adult la Biroul Relații Public pentru a depune desenul realizat.
Picturile/desenele realizate trebuie să fie însoțite de datele de contact (nume – prenume, număr telefon, adresă e-mail) ale unui adult/părinte și vârsta participantului.
Concursul se desfășoară în perioada 9 – 21 martie 2021. Câştigătorii competiţiei vor fi anunţaţi în data de 24 martie 2021.
Fiind un eveniment mediatizat, fotografiile din perioada desfășurării concursului și premierea câștigătorilor se vor regăsi pe pagina web www.ecoaqua.ro- secțiunea „COMUNICARE – ANUNȚURI” și pe pagina de Facebook a societății Ecoaqua Călărași.