Avand in vedere contextul epidemiologic actual dar si sesizarea multor clienti ca nu au primit facturile si nu au putut comunica indexe, in perioada starii de alerta, vom proceda in ceea ce priveste relatia directa cu publicul astfel:
1.Casierul incasator de zona sau cititorul de contoare se va prezenta la usa apartamentului sau poarta de acces in locuinta, echipat cu masca si manusi de protectie si va va solicita accesul pentru citirea contorului si inmanarea facturii. Numai dumneavoastra veti decide daca permiteti accesul, casierul nu va insista, daca nu, veti comunica indexul prin telefon sau SMS in continuare. Aceeasi modalitate va fi si in cazul inlocuirii sau/si sigilarii contorului.
2.Plata facturilor se va putea realiza si la casierul de zona, dar preferam in continuare a efectua platile la casieriile fixe si/sau alte mijloace de plata electronice sau la parteneri (Pay Point, un doi Centru de plati, Zebra Pay)
3.Pentru sesizari, cereri, alte solicitari sunt deschise cele 2 Centre de Relatii cu publicul din Municipiul din str. N. Titulescu, bloc D2, scara 2, parter, respectiv str. Prel. București, bloc I36, scara A, parter, dar in continuare incurajam transmiterea acestora prin mijloacele electronice, comunicate prin anunturile anterioare.
Va multumim pentru intelegere!