Duminică, 2 februarie a.c, jandarmii călărășeni vor asigura măsurile de ordine publică la partida de handbal masculin dintre echipele AHC Dunărea Călărași și CS Minaur Baia Mare (în cadrul Ligii Naționale de Handbal Masculin), eveniment care va avea loc la Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” din municipiul Călărași, începând cu ora 18.00.

Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a competiției sportive, vor asigura condițiile de securitate pentru toți participanții și vor acționa pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

Pentru a evita aglomerația în incinta arenei sportive, Jandarmeria Călărași recomandă suporterilor să ajungă  din timp, începând cu ora deschiderii punctului de control-acces.

De asemenea, IJJ solicită atât suporterilor, cât și celorlalți spectatori, să manifeste înțelegere față de măsurile ce vor fi asigurate cu acest prilej și să răspundă cu solicitudine indicațiilor forțelor de ordine, pentru ca această competiție sportivă să se desfășoare în condiții optime de siguranță.