Elevii călărăşeni au revenit la cursuri după trei săptămâni de vacanţă. Pentru aceştia urmează o nouă vacanţă, cea intersemestrială.

 

Vacanţa de iarnă pentru elevii din judeţul Călăraşi s-a încheiat, însă aceştia se vor bucura, peste trei săptămâni, de alte zile libere. Astfel, vacanţa intersemestrială va începe  în data de 3 februarie 2018 şi se va încheia pe 11 februarie. Vacanţa de primăvară se va desfăşura în perioada 31 martie – 10 aprilie. Urmează apoi vacanţa de vară, care se va derula în intervalul 16 iunie – 9 septembrie 2018.

Pentru elevii de clasa a XII-a, anul şcolar se va încheia în data de 25 mai 2018. Aceştia se pregătesc deja pentru examenul de Bacalaureat, deoarece probele de competenţe vor avea loc în luna februarie. Înscrierile pentru susţinerea examenului de bacalaureat în prima sesiune se fac în săptămâna 29 ianuarie – 2 februarie 2018.

De asemenea, elevii care vor absolvi clasa a VIII-a vor termina cursurile în data de 8 iunie 2018.

Şi în acest an şcolar se va derula, timp de cinci zile consecutive lucrătoare, programul naţional “Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Perioada va fi aleasă de fiecare şcoală, în perioada 2 octombrie 2017 – 31 mai 2018.

 

 

(foto: Mediafax)