Elevii care obţin nota 10 la examenul naţional de bacalaureat pot primi gratis bilete la festivalurile Untold şi Neversea. De asemenea, organizatorii le oferă şi un voucher în valoare de 500 de lei din partea unui hypermarket.

„Cum poţi sărbători succesul examenului de maturitate dacă nu la unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa, Untold şi Neversea. Aşa că, cine pune burta pe carte stă mai apoi cu ochii şi urechile ciulite la cele mai tari experienţe muzicale şi la unii dintre cei mai buni artişti ai lumii. În plus, toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, începând din 7 iunie”, au anunţat organizatorii Untold şi Neversea.

„Suntem extrem de încântaţi că această campanie a ajuns la a patra ediţie şi are foarte mari ecouri în rândul tinerilor absolvenţi de liceu din România. Atâta vreme cât în fiecare an vor exista minim doi sau trei elevi de nota 10 motivaţi de festivalurile noastre, noi vom continua să îi premiem pe cei mai buni în fiecare ediţie”, a precizat  directorul de marketing şi comunicare Untold & Neversea, Edy Chereji.

Toţi absolvenţii care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10.

În campania de anul trecut, 81 de absolvenţi care au promovat examenul naţional de bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri ale anului 2017, Untold şi Neversea. Alţi peste 4.000 de tineri au primit reducere la abonament.